Onderzoek trainingen

Interview training

Wil jij je interview skills verbeteren? Social Student biedt een effectieve training aan die wordt gegeven door een professional die ervaring heeft in het onderzoeksveld


Duur training: 120 minuten

Maximaal 20 personen

Survey training

Moeite met het samenstelling van een training?

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.

Studie trainingen

Presentatie training

Vind je het lastig om voor een groep te staan? Weet je niet hoe je het beste informatie kan overbregen in een presentatie? Social Student biedt een professionele training aan voor studenten en professionals in het werkveld. 


Duur training: 120 minuten

Maximaal 20 personen.

Tentamen training


Weet je niet waar je moet beginnen bij het leren van een tentamen? Social Student bied een professionele training gegeven door master studenten. Zij kunnen jou handige tips en tools aanreiken, zodat het studeren een stuk effecienter en effectiever zal gaan!

Tentamentraining worden gegeven aan mbo, hbo en universitaire studenten.


Duur training: 120 minuten

Maximaal 20 personen

Studieplanning

Moeite met het indelen van je tijd voor je studie? Hoog opgeleide studenten reiken tijdens deze training tools aan om zo effecient mogelijk te plannen, zodat je nooit meer hoeft te stressen voor een deadline. Ook bieden we handige tips hoe je na het maken van een planning zo goed mogelijk aan je planning kunt houden. 


Duur training: 120 minuten

Maximaal 20 personen